Bedrijvenmarkt HBO-ICT en Ad Software Development

Op 11 mei vindt de Bedrijvenmarkt plaats voor de opleidingen HBO-ICT en Ad Software Development. Hier komen bedrijven en studenten in contact met elkaar voor een praktijkopdracht of stageplek. Het gaat op deze dag om de talentvolle en gemotiveerde eerste, tweede en derdejaars studenten van deze opleidingsgroepen.

Voor hun Comakership/stage/praktijkopdracht willen de studenten een vraagstuk oppakken, onderzoeken, beantwoorden, applicaties bouwen én/ of programmeren. Als organisatie kun je o.a. denken aan het verbeteren van bedrijfsprocessen, het bouwen van applicaties en het programmeren van programma’s. Onze studenten bijten zich graag vast in de opdracht!

Uitwisseling van kennis tussen student en organisatie staat centraal. Met de studenten haal je inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én je investeert in de medewerkers van de toekomst.

De opdrachten van het komend semester staan op deze site

Een programeer opdracht in de praktijk:

Een High Performance Team – zo omschreef de begeleider van Clappform Andy, Bowen, Michiel en Steve. In hun tweede jaar HBO-ICT programmeerden ze voor Clappform, een platform dat Data Analytics en Artificial Intelligence mogelijk maakt, een module die data van klanten importeert op basis van verschillende bestandsformaten. Ondanks de stroeve start en de onbekende programmeertaal C++, leverde ze de module zo vlot en goed op, dat het al vóór het eind van de laatste sprint in productie was. Inclusief gebruikershandeling én onderhoudscode. Deze prestatie leverde de mannen een nominatie voor Beste Comakership op.