Bedrijvenmarkt Business, Management en Finance

Op 23 mei 2023 vindt de Bedrijvenmarkt plaats voor de studenten van de opleidingen: (Ad) Commerciële Economie, Communicatie, Ad Management, Bedrijfskunde, HRM, en (Ad) Finance & Control. Op de markt kunnen bedrijven, organisaties, docenten en studenten met elkaar in contact komen voor een afstudeer- of Comakershipopdracht of stageplek. Het gaat op deze dag om de talentvolle en gemotiveerde eerste, tweede en derdejaars studenten.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de bedrijvenmarkt Business, Management en Finance, dan kan dat via deze link.

Voor hun Comakership/stage/praktijkopdracht willen de studenten een vraagstuk oppakken, onderzoeken én beantwoorden. Als organisatie kun je denken aan zaken waar je tegenaan loopt of uitdagingen die je beter onderzocht wilt hebben. Onze studenten bijten zich graag vast in de opdracht!

De opdrachten van het komend semester staan op deze site

Uitwisseling van kennis tussen student en organisatie staat centraal. Met de studenten haal je inventieve ideeën en de laatste theoretische kennis in huis én je investeert in de medewerkers van de toekomst.

Heb je zelf al een opdracht geformuleerd, meld die dan hier aan.

Hoe zitten onze studenten in een opdracht? Raken ze van de wijs als de praktijk anders is dan de theorie? Hieronder een citaat van een van onze Finance studenten:

Hoe zitten onze studenten in een opdracht? Raken ze van de wijs als de praktijk anders is dan de theorie? Hieronder een citaat van een van onze Finance studenten:

In de eerste fase van het onderzoek hield ik krampachtig vast aan wat in de theorie beschreven stond over het onderwerp. Hierdoor verloor ik de realiteit en kwam zo ook de toepasbaarheid van mijn onderzoek in de praktijk in gevaar. Halverwege het onderzoek heb ik de theorie losgelaten en ben ik meer gaan focussen op de praktische toepasbaarheid. Dit zorgde niet alleen voor een praktisch toepasbaar eindresultaat, maar gaf mij ook meer rust en vrijheid in mijn hoofd om iets meer out of the box te denken. En vooral minder stress te ervaren!’