Terugkomdag/Comakership Meetingpoint Technology

2 december 2021, 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Het Baken, open ruimte voor AS2.12

Speciaal voor de studenten die nu een minor doen en in semester 2 een Comakership willen gaan doen, organiseren we een mooi event!  

Een terugkomdag, een workshop solliciteren met 2 echte bedrijven voor een Comakership inéén, omlijst met een hapje en een drankje.

Wat is het programma?

15.30 uur        Elkaar weer zien, bijpraten over de verschillende minoren, ervaringen uitwisselen en alle andere leuke dingen.

16.30 uur        2 speciaal geselecteerden bedrijven; die in het verleden goede comakers hebben aangeboden en met wie de docenten ook goede ervaringen hebben, zijn aanwezig voor een comakergesprek .

Tegelijkertijd kan je je sollicitatie skills bijschaven bij USG Engineering. Door hun speeddating-aanpak kan je later vol zelfvertrouwen solliciteren op jouw droom Comakership . Ze helpen je met een introductie van jezelf, jouw pitch, voorbereiding en wat doe je aan bij een gesprek?

Dus meld je gauw aan en kom mee borrelen!

Hieronder vind je een overzicht van bedrijven die zich hebben aangemeld. Wil je uitgebreidere informatie van de bedrijven bekijken, klik dan hier

Klik hier voor eventuele praktijkopdrachten die de bedrijven vooraf al hebben ingevoerd.

BedrijfGeïnteresseerd in
AFYS3GENG
HermanDeGroot Ingenieurs en VastgoedstrategenENG