Samenwerken

Er zijn diverse manieren om samen te werken met Windesheim in Almere. Naast de comakers, stage en afstudeeropdrachten, zoekt het onderwijs ook steeds meer verbinding met de maatschappij. Men kan dan denken aan een project voor de eerste jaars van de Businessopleidingen waar ze met alle groepen marketingplannen voor 1 specifiek probleem bij 1 bedrijf gaan bedenken. Ook aan een project bij de 3e jaar studenten van bedrijfskunde die met zijn allen een verbeterproces gaan evalueren. Daarnaast zijn er ook projecten die samen uitgevoerd worden als:

  • Hackaton: Zero Waste hackathon: dé generatie van de toekomst doet wat aan het afval van morgen | Windesheim
  • Blitzmiddag/saleschallenge bij de opleiding (Ad) Commerciële Economie: 2e jaars Commerciële Economie studenten als zijnde sales- of accountmanager voeren in een carrouselvorm achter elkaar meerdere klantgesprekken in een ‘echte’ setting. Dit betekent dat ze voor het eerst in zakelijke outfit komen, met échte managers / klanten in gesprek gaan en ook feedback krijgen van deze klanten. De klantgesprekken zijn gebaseerd op verschillende klantcases die de studenten vooraf voorbereiden.

Heb je interesse in andere mogelijkheden voor samenwerken naast het verstrekken van stage- comaker- en afstudeeropdrachten? Dan kun je mailen naar ons relatiemanager Cecile Ranneft via c.ranneft@windesheim.nl