Welkom op de vacaturesite voor afstudeer- en stageopdrachten van Windesheim BMR…

Het doel van deze website is het maken van een match tussen opdrachtgever en een Windesheim student.

Het kan voorkomen dat u geen respons krijgt op uw vacature. We constateren dat studenten steeds vaker zelf op zoek gaan  naar een stage- of afstudeerbedrijf naar eigen keuze. Correspondentie hierover met de opleiding zal hierop geen invloed hebben.

De opdrachtgever (organisatie) heeft een opdracht die gedaan kan worden door een HBO student van Windesheim. De student heeft tot doel een stage of een afstudeeropdracht te doen. De opdrachtgever kan op deze site een vacature plaatsen om de bedoelde student te werven via een vacature. De student gebruikt deze website om te zien welke opdrachten er zijn. De student kan vervolgens besluiten om op de vacature solliciteren. Hierdoor kan een eerste gesprek tot stand kan komen.


De opleidingen van BMR
Het domein Business, Media en Recht kent verschillende opleidingen. Hieronder een lijst met telkens de naam voluit, de gebruikelijke afkorting en een link naar de inhoudelijke informatie van de opleiding (studieprogramma):


Handleiding voor het plaatsen van een afstudeer- en stageopdrachten.
Hieronder staat een link naar een korte (technische) handleiding voor het plaatsen van een vacature op deze site.

Afstuderen in een Innovatietraineeship?

Mona Keijzer over het Innovatietraineeship

Als innovatietrainee start je met een afstudeeropdracht bij een MKB-bedrijf. Is er een match, dan krijg je een jaarcontract aangeboden. In dit jaar diep je je onderzoek verder uit, implementeer je de resultaten en draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden. Lees meer in de vacature.

Meer weten of aanmelden? Mail naar: m.benes@windesheim.nl

Heb je al een bedrijf gevonden? Breng dit traineeship onder de aandacht bij het MKB-bedrijf.

Mededeling voor studenten

Je bent als student zelf verantwoordelijk voor de opleidingsspecifieke eisen waaraan een stage- of afstudeeropdracht dient te voldoen. Vacatures die op deze site zijn gepubliceerd bieden geen garantie dat dit zondermeer het geval is.

Meld aan het bedrijf dat school je stage of afstudeerplek nog moet goedkeuren.