Welkom op de vacaturesite voor afstudeer- en stageopdrachten van Windesheim BMR…

Het doel van deze website is het maken van een match tussen opdrachtgever en een Windesheim student.

Het kan voorkomen dat u geen respons krijgt op uw vacature. We constateren dat studenten steeds vaker zelf op zoek gaan  naar een stage- of afstudeerbedrijf naar eigen keuze. Correspondentie hierover met de opleiding zal hierop geen invloed hebben.

De opdrachtgever (organisatie) heeft een opdracht die gedaan kan worden door een HBO student van Windesheim. De student heeft tot doel een stage of een afstudeeropdracht te doen. De opdrachtgever kan op deze site een vacature plaatsen om de bedoelde student te werven via een vacature. De student gebruikt deze website om te zien welke opdrachten er zijn. De student kan vervolgens besluiten om op de vacature solliciteren. Hierdoor kan een eerste gesprek tot stand kan komen.


De opleidingen van BMR
Het domein Business, Media en Recht kent verschillende opleidingen. Hieronder een lijst met telkens de naam voluit, de gebruikelijke afkorting en een link naar de inhoudelijke informatie van de opleiding (studieprogramma):


Handleiding voor het plaatsen van een afstudeer- en stageopdrachten.
Hieronder staat een link naar een korte (technische) handleiding voor het plaatsen van een vacature op deze site.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

To top