Tips voor studenten

Studeer je nog of ben je (bijna) afgestudeerd? Ben je benieuwd naar de projecten van Rijkswaterstaat en met welke thema’s wij ons bezighouden? Ontdek op vrijdag 14 april wat de mogelijkheden zijn voor jou binnen Rijkswaterstaat!

Meld je hier aan!

Meld je aan voor Build Your Future. We maken er een leuke interactieve middag van en komen graag met je in contact! Op het moment dat wij jouw aanmelding ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. Een week voorafgaand aan het event ontvang je alle informatie over het programma.

Tijdens deze dag:

  • Leer je Rijkswaterstaat en al haar werkzaamheden en uitdagingen kennen;
  • Ontdek je de verschillende young professional programma’s die Rijkswaterstaat te bieden heeft. En delen onze stagiair(e)s, Smarttimers en trainees hun ervaringen met jou;
  • Vertellen collega’s meer over de projecten en plannen voor de toekomst.

Meet & Greet Young Professional Programma Staal – 12 april
Het Young Professional Programma is een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, TNO en Arup. Alle drie toonaangevende bedrijven met betrekking tot de infrastructuur. Jij krijgt tijdens dit programma de kans om te werken voor drie verschillende organisaties, om te ontdekken wat het beste bij je past. Ieder half jaar zal je wisselen van organisatie, het is dus een soort traineeship maar dan bij drie bedrijven. Het programma gaat in september weer van start.

Op woensdag 12 april van 15.00 – 17.00 uur is er een Meet & Greet in Utrecht. Hier kan je kennis maken met alle drie de bedrijven en oud deelnemers Vito en Bryan. Aanmelden kan hier. Mocht je eerst meer informatie willen, dan kan je het  hier vinden op onze website. Daar kan je ook het interview vinden met Vito en Bryan. Voor vragen kan je contact opnemen met de campus recruiter van Rijkswaterstaat, Julia van Zeist via 06 501 97 227 of julia.van.zeist@rws.nl

To top