2e meetup Zwolle Agile Scrum Group

Hoe bouw je een b(l)oeiende community?

Na een succesvolle TrendWatchVR bijeenkomst wordt er 23 januari 2020 van 16:45 tot 20:00 weer een kosteloos event georganiseerd door HBO-ICT. Dit keer in samenwerking met de Zwolle Agile Scrum Group, het thema is: Hoe bouw je een b(l)oeiende community? Tijdens deze Meetup ga je door zelf te doen, ervaren hoe je iedereen binnen groep aanzet tot actieve deelname en hoe je het groepsbrein kunt ontketenen.

Je maakt (verder) kennis met ‘Liberating Structures’: een populaire, makkelijk in te zetten en super krachtige set van facilitatietechnieken onder Scrum Masters en Agile coaches. Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen aan deze Meetup en er wordt voor eten gezorgd.

Om gratis deel te nemen, meld je aan via deze link en schrijf je in voor de Meetup van 23 januari!

In september is er uit een initiatief van twee Agile coaches uit het Zwolse bedrijfsleven deze Meetup gestart. De Meetup is voor bedrijven in en rondom Zwolle die agile werken of willen gaan werken. HBO-ICT neemt actief deel aan deze community. Doel is om idee├źn uit te wisselen, ervaringen te delen en van elkaar leren op het gebied van Agile werken. Onze community is jong maar groeiend, dus je bent van harte welkom bij onze community: Er kan nog meer bij! Meer informatie vind je hier.