Trendwatch Webdev

HBO-ICT lanceerde recent een nieuw concept genaamd TrendWatch. Doel hiervan is de nieuwste trends, ontwikkelingen en concepten op ICT-gebied te delen met werkveld, studenten en docenten. Op deze manier willen we de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Web Development graag onder de aandacht brengen.

Voor de nieuwste editie zoeken we bedrijven die een online workshop willen verzorgen op het gebied van Web Development. We zijn met name op zoek naar workshops met daarin de nieuwste technologieën op het gebied van Web development. Denk hierbij aan nieuwe platforms, frameworks of toepassingen. Actieve werkvormen worden zeer gewaardeerd.

In totaal zoeken we 24 verschillende online workshops voor het evenement op 17 en 18 maart 2022.

Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Per workshop kunnen +/- 30 personen zich aanmelden. Dit zijn dus niet alleen studenten, maar ook professionals. Dit laatste organiseren we in samenwerking met Regio Zwolle IT Platform.

Workshops kunnen voor 8 februari aangemeld worden via dit formulier. Bij veel interesse maken wij zo snel mogelijk na de sluitingsdatum een selectie.

Heb je vragen, dan kan je ons mailen: samenwerkenmetict@windesheim.nl