#MeetYourFuture

23 november 2021 | 13.30 – 16:30 uur

Op dinsdag 23 november 2021 organiseert onze opleiding HBO-ICT de ICT-bedrijvencontactdag, #MeetYourFuture. Wij kijken er naar uit om elkaar dit jaar weer live te ontmoeten. Tijdens deze dag laten wij onze studenten kennis maken met bedrijven uit de sector waar ze een stage- of afstudeeropdracht kunnen verwerven. Voor jouw bedrijf is #MeetYourFuture niet alleen een uitgelezen kans om kennis te maken met potentiële stagiairs en afstudeerders, maar ook om te netwerken met docenten van de opleiding en collega’s uit het bedrijfsleven.

Je bent van harte uitgenodigd om jouw bedrijf op #MeetYourFuture te presenteren aan onze studenten en docenten!

Hoe kan je deelnemen?

Wil je deelnemen? Meld je dan voor 26 oktober aan via onderstaande button ‘Inschrijven’.

De studenten die je op #MeetYourFuture ontmoet zijn op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht. Voorwaarde voor deelname is dan ook dat jouw organisatie een dergelijke opdracht aanbiedt. De opdracht kan voor 9 november geüpload worden via deze link: Aanmelden – Samenwerken met HBO-ICT (samenwerkenmetwindesheim.nl)

Let op, in verband met de grote interesse in #MeetYourFuture is het plaatsen van de vacature strikte voorwaarde voor deelname.

Studenten maken uiteindelijk zelf een keuze voor een stage- of afstudeeropdracht en bedrijf. Wij kunnen je niet de garantie geven dat de vacature van jouw organisatie wordt ingevuld.

Praktische informatie

  • Tijd: 13.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Windesheim, Campus 2-6, Zwolle – gebouw X, eerste verdieping
  • Inrichten stand:  Vanaf 11.00 uur (voor de lunch wordt gezorgd)
  • Kosten: €395,-